Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Yorkshire Terrier ΠΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΚΙ ΕΣΩΣΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ...





Τη ζωή της 58χρονης ιδιοκτήτριάς του έσωσε ένα σκυλάκι ράτσας Yorkshire Terrier, που πάτησε τον συναγερμό, όταν εκείνη... γλίστρησε και έπεσε στο μπάνιο και δεν μπορούσε να την βοηθήσει κανείς...Η 58χρονη Βικτόρια Σο, από τη Βρετανία, πάσχει από γλαύκωμα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να δει καλά.

Όταν πριν λίγες ημέρες έβγαινε από το μπάνιο, η παντόφλα της μπλέχτηκε στο χαλάκι, γλίστρησε και έπεσε, χάνοντας τις αισθήσεις της.

Για καλή της τύχη, ήταν εκεί ο φύλακας άγγελος της, το σκυλάκι της, που η ίδια είχε εκπαιδεύσει για ανάλογη περίπτωση και πάτησε τον συναγερμό, για να ειδοποιήσει τις πρώτες βοήθειες.

Η 58χρονη λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει είναι εγγεγραμμένη στην υπηρεσία παροχής βοήθειας για ηλικιωμένους στο σπίτι.

"Τον εκπαίδευα καιρό, αλλά αυτή ήταν η πρώτη φορά που το έκανε στην πραγματικότητα. Όταν με ρώτησαν ποιος πάτησε το κουμπί, εγώ σκέφτηκα 'θα ήταν ο Λίο". Μάλλον θα σκέφτηκε, ότι αυτό δεν είναι άσκηση, αλλά πραγματικότητα", είπε η ίδια.

Γρήγορα στο σπίτι της έφτασε ασθενοφόρο που τη μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.ΠΗΓΗtromaktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου