Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Η ζωή μια βόλτα πριν το θάνατο






Σήμερα το πρωί ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος και οι δικοί του άνθρωποι αποχαιρέτησαν τον Κρόνο τον σκύλο της οικογένειας, τον οποίο αναγκάστηκαν να ευθανατώσουν για να τον γλυτώσουν από την επίπονη μάχη με τον καρκίνο, που νικητή δεν θα είχε τον σκύλο.

Το Σάββατο όμως καθώς ο Κωνσταντίνος έβγαλε τον πολυαγαπημένο του τετράποδο σύντροφο για μια βόλτα στο πάρκο. Εκεί όπως περιγράφει στο προφίλ του στο facebook συνάντησε έναν ηλικιωμένο άνδρα. Ένας παππούς, που κρατούσε το μπαστούνι του και ήταν φανερά καταβεβλημένος, είδε τον ταλαιπωρημένο σκύλο και ρώτησε τον κηδεμόνα του τι του συμβαίνει.


«Τι έχει ο άγγελος σου;» ρώτησε τον Κωνσταντίνο και εκείνος του εξήγησε ότι θα ταξιδέψει γιατί είναι βαριά άρρωστος. Ο γέροντας κοίταξε με γλυκύτητα το ζώο. Έσκυψε και το φίλησε στο μέτωπο και του είπε «Άγγελε μου, επειδή θα φθάσεις πρώτος και καλύτερός εκεί θα με θυμηθείς καλέ μου όταν θα έρχομαι».

Στη συνέχεια σηκώθηκε αργά και εξήγησε στον Κωνσταντίνο ότι και ο ίδιος πάσχει από καρκίνο και του απομένουν μόνο λίγοι μήνες ζωής και με αργά βήματα συνέχισε την πορεία του.

Σπάνιες στιγμές που αποδεικνύουν ότι άνθρωποι και ζώα βιώνουν σχεδόν με τον ίδιο τρόπο τη θλίψη, τον πόνο, τα συμπτώματα της ασθένειας και τον θάνατο που πλησιάζει.



Πηγή: Η ζωή μια βόλτα πριν το θάνατο | www.zoosos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου